Ingezonden persbericht


Ouwe Sokken Nieuwe Sokken: programmering compleet

Utrechts oud en nieuw feest belooft een wervelende nacht te worden

Utrecht 29 november 2011 - De aankondiging die Vers Vermaak twee weken terug over Ouwe Sokken Nieuwe Sokken deed, heeft veel losgemaakt. Nadat bekend was gemaakt dat Vredenburg Leidsche Rijn de locatie is en dat de Duitse superster Apparat komt optreden, waren de vroege vogel kaarten na enkele dagen uitverkocht. Leuk en aardig natuurlijk, maar er is meer, veel meer: de muzikale en creatieve programmering zijn af, de posters zijn gedrukt en alles is in kannen en kruiken. Hoog tijd voor extra tekst en uitleg.

Programmering compleet
Goed, dat Apparat komt, was al luid en duidelijk bekend. Wat hebben de jongens en meisjes van Vers Vermaak nog meer in de koker zitten? Melon bijvoorbeeld! Jeroen Hofer a.k.a. Melon is bezig met een topjaar. Het maakt niet uit welke grote sterren hij op zijn succesvolle maandelijkse avond in Trouw te gast heeft, hij draait ze allemaal naar huis. Geen wonder dat hij regelmatig wordt uitgenodigd om te komen draaien in internationaal vermaarde clubs als Fabric, Robert Johnson en Panorama Bar. Op Ouwe Sokken Nieuwe Sokken krijgt Melon ruim de tijd om te laten zien waarom hij op dit moment één van de beste DJ's van Nederland is. Dan hebben we ook Darko Esser, één van 's lands meest gelauwerde dance iconen. Zowel als programmeur, producer en als DJ behoort hij tot de nationale en internationale top. Hij komt dus ook, inclusief platen en al. En ook Utrecht's rots in de branding Nuno dos Santos is aanwezig in Vredenburg Leidsche Rijn, iets wat iedere fan van Stekker natuurlijk wel een beetje aan had zien komen, maar daarom niet minder vet. Degene die het hek dicht doet in de grote zaal is Pitto, een van Utrecht's meest onbekende bekende Utrechters. Dan is er nog een lobby, waar 030303 grondsoldaat Freek Fabricius, de semi illegale Walter Wunderbar und seine Klappers, de tweelingbroers Joh(a)n & John, een DJ-set van het illustere Boutique Fantastique en DJ Kennie Mikse de twijfelachtige eer krijgen om 'iets met platen en cd's' te doen. 'Een mooi rijtje met hoog - en laagvliegers, zo bij elkaar,' aldus Geurt Kersjes van Vers Vermaak.

Creabea
Oud en Nieuw is niet voor niets Ouwe Sokken Nieuwe Sokken natuurlijk. En Ouwe Sokken Nieuwe Sokken wordt gefabriceerd door Vers Vermaak, dus de keet staat tijdens Nieuwjaarsnacht tjokvol met vermaak. Denk bijvoorbeeld aan de volgende acts:
* Karaoke Disco Douche

* Bodembeest Sokkenopera

* Kirstens Kekke Kleding Katalogus

* Live Build Katoenbad

* MetDressing (H)engelen

* Giga Rumble Skelterbaan

* Happify 2012

* Wordfeud Live, Jenga, Mikado & Pim Pam Pet Huiskamer Nieuwe winactie
Nog meer actie voor de trouwe honden en fans van Vers Vermaak! Vorige week stond de hele Facebookpagina van Stekker vol met apparaten die gepost waren door fans als antwoord op de vraag 'Wat is jouw favoriete apparaat?'. Voor de komende weken doet Vers Vermaak er een schepje bovenop met een vriendenwedstrijd! Alles staat daarbij in het teken van, hoe kan het ook anders, sokken. Ouwe sokken, nieuwe sokken, verse sokken, grote sokken, kleine sokken, you name it. Bij deze roept de organisatie iedereen op om samen met je vrienden zo veel mogelijk sokken in te zamelen en te komen brengen naar het kantoor van Vers Vermaak. De groep met de meeste kilo's sokken wint 5 kaarten naar Ouwe Sokken Nieuwe Sokken, twee flessen champagne en een mag als allereerste een nieuwjaarsduik nemen in het Live Build Katoenbad!

Zo zie je maar weer: De Nieuwjaarsnacht van 2011 - 2012 in Vredenburg Leidsche Rijn gaat gegarandeerd op welke manier dan ook voor een hilarische start van het nieuw jaar zorgen. Een laatste advies is dan ook op zijn plek: wacht niet te lang met het kopen van kaarten, zo voorkom je je eerste teleurstelling van 2012!

Info

Naam:Ouwe Sokken Nieuwe Sokken
Datum: 31-12-2011
Tijd: 22:00 - 07:00
Locatie: Vredenburg Leidsche Rijn, J.C. Verthorenpad 100, Utrecht Prijs:30 euro (vroege vogels: 25 euro (uitverkocht), late vogels: 35 euro) Tickets: zoekjestekker.nl/tickets
Facebook:www.facebook.com/zoekjestekker
RSVP:http://www.facebook.com/event.php?eid=208802445857581

Media:
Apparat - Walls: http://grooveshark.com/#/album/Walls/189851 Apparat Soundcloud: http://soundcloud.com/apparat
Melon DJ-set op Amsterdam Dance Event 2011: http://soundcloud.com/ratio/sets/live-sets/ Darko Esser DJ-set in de Berghain: http://soundcloud.com/darko-esser/darko-esser-berghain-09-10-2010 Heerlijke set van Nuno Dos Santos voor de donkere dagen: http://soundcloud.com/nunodossantos/nuno-dos-santos-august-2011

Beeld Ouwe Sokken Nieuwe Sokken: http://dl.dropbox.com/u/2534024/ouwe-sokken-nieuwe-sokken.jpg

Poster:
http://dl.dropbox.com/u/2534024/Ouwe-Sokken-Nieuwe-Sokken-2011-2012.png

Flyer:
http://dl.dropbox.com/u/2534024/OSNS_A5_Flyer-FRONT.png http://dl.dropbox.com/u/2534024/OSNS_A5_Flyer-Back.png

Online:
Vredenburg: http://vredenburg.nl
Stekker: http://zoekjestekker.nl
Vers Vermaak: http://versvermaak.nl