Bankshopper.be lanceert de verkiezing van de Bank van het jaar 2011

29/11/2011 11:00

Patrice Dutranoit

Bankshopper.be lanceert tussen 28 november 2011 en 11 december 2011 de tweede editie van de verkiezing van de 'Bank van het jaar'. Op de website www.Bankshopper.be kan iedere bezoeker op een eenvoudige manier aan de online-verkiezing deelnemen en zo de bank aanduiden waar hij/zij alles bij elkaar genomen het meest tevreden over is.

Patrice Dutranoit, oprichter van de website : "Recente gebeurtenissen bij bepaalde banken en op de financiële markten zorgen voor een verloop van klanten bij de banken. Heel wat consumenten zijn klant geworden bij meerdere banken. Met deze verkiezing kan de consument op een positieve manier de bank belonen waar hij/zij alles bij elkaar genomen het meest tevreden over is".

Om de kwaliteit van de verkiezing te waarborgen werden enkele internettechnische controles ingevoerd. Zo kan iedere bezoeker slechts 1 maal stemmen. De resultaten van de editie 'Bank van het jaar 2011' worden bekend gemaakt op woensdag 14 december 2011.

Noot aan de redactie : de verkiezing van 'Bank van het jaar' is een organisatie van 'Bankshopper.be'. Neem voor meer informatie gerust contact op met Patrice Dutranoit, oprichter van de website : 0474/50.40.32 of via info@bankshopper.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel