Gemeente Zoetermeer

Hulp voor minima met de collectieve zorgverzekering Zoetermeer

De gemeente biedt ook dit jaar Zoetermeerders met een inkomen dat lager is dan 110% van het geldende sociaal minimuminkomen een collectieve zorgverzekering aan. Samen met zorgverzekeraar Azivo is een voordelige en complete collectieve zorgverzekering samengesteld. De gemeente betaalt het verplichte eigen risico van EUR 220,- en draagt per maand EUR 11,50 bij in de kosten voor de zorgverzekering en aanvullende verzekering samen. Azivo accepteert Zoetermeerders uit deze doelgroep zonder medische keuring, zowel voor de zorgverzekering als voor de aanvullende verzekering. De tandarts is meeverzekerd.

Overstappen voor eind 2011
Overstappen kan tot en met 31 december 2011. Een informatiepakket is verkrijgbaar bij het Azivo-kantoor, Markt 3 in Zoetermeer. Na inlevering van het aanmeldingsformulier en het inkomstenformulier wordt bepaalt of de aanvrager in aanmerking komt voor de collectieve ziektekostenverzekering. In dat geval zorgt Azivo voor opzegging van de huidige verzekering.

Meer informatie
De klantenservice van Azivo is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur via 070-440 2594. Het Azivo-kantoor in Zoetermeer (Markt 3) is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag. Of kijk op www.azivo.nl/zoetermeer.