Gemeente Breda

Aanleg verkeersdrempel Deken Dr. Dirckxweg in Bavel Als de weersomstandigheden het toelaten start de Gemeente Breda op dinsdag 29 november met het aanleggen van een verkeersdrempel ter hoogte van de Deken Dr. Dirckxweg 10. Het gedeelte van Schoutenlaan tot Vennekes is dan afgesloten voor bestemmings- en doorgaand verkeer. Op donderdag 1 december
om 16.00 uur zijn de werkzaamheden afgerond.
Bij de jaarlijkse schouw 2011 heeft de dorpsraad Bavel de gemeente verzocht om hier een verkeersdrempel aan te leggen. De weg leent zich ervoor om harder te rijden dan de toegestane snelheid. Door de aanleg van een drempel kan dit niet meer.
Op dinsdag 29 november start de aannemer om 07.00 uur met het verwijderen van de klinkers ter hoogte van de Deken Dr. Dirckxweg 10. Daarna brengt hij een nieuwe funderingslaag van puinverharding aan. Tot slot wordt de verkeersdrempel met dezelfde klinkers bestraat.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Deken Dr. Dirckxweg, van Vennekes tot Schoutenlaan, afgesloten voor bestemmings- en doorgaand verkeer. Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid. Op donderdag 1 december is vanaf 16.00 uur weer bestemmings- en doorgaand verkeer mogelijk.

De gemeente vraagt uw medewerking

Als u in het bezit bent van een auto, wilt u deze dan buiten het werkvak parkeren.
Het huisvuil wordt op de gebruikelijke dagen opgehaald. De gemeente verzoekt u om dit en eventueel grofvuil aan te bieden op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats, buiten het afgezette werkvak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. van den Ouweland van de Gemeente Breda. Hij is tussen 08.00 en 08.30 uur en van 16.00 tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (076) 529 93 60.

Vragen aan de gemeente?