Bouwfonds

Informatiebijeenkomst De Zaagmolen in Leidschendam-Voorburg

11 november 2011 - Op 29 november organiseert ontwikkelingscombinatie Leidschendam Centrum een informatiebijeenkomst over de twintig panden in plan De Zaagmolen gelegen in de Nieuwe Grachtengordel van Leidschendam-Voorburg. Belangstellenden kunnen dan kennismaken met de verschillende woningen en advies hieromtrent inwinnen.

De persoonlijke gesprekken starten vanaf 19:00 uur in het Kopersadviescentrum bij Bouwfonds Ontwikkeling in Delft. Leonie Janssen, Verkoopmanager bij Schouten de Jong: 'De panden zijn heel divers qua uitstraling, indeling en ligging. Exclusiviteit en individualisme zijn twee van de kernwaarden van De Zaagmolen. Daarnaast is ook het afwerkingsniveau zeer hoog.'

Individuele gesprekken

GeĂŻnteresseerden kunnen tijdens een individueel gesprek kennismaken met de diversiteit in de panden. Tijdens dit gesprek kunnen zij tevens direct hun voorkeur kenbaar maken middels het invullen van een inschrijfformulier. De individuele gesprekken tijdens de informatiebijeenkomst worden vooraf ingepland. Belangstellenden dienen zich hiervoor via de website www.dezaagmolen.info aan te melden.

Aan het water wonen

De panden liggen aan de Zaagmolenstraat, de Maalderijstraat of de Schoorlaan. Bijna alle panden zijn met de tuin of het terras aan de achterzijde aan een waterpartij gelegen. De panden liggen in een U-vorm om het water, waardoor een intieme sfeer ontstaat. De panden aan de Schoorlaan grenzen ook met de voorzijde aan het water.

Over de Nieuwe Grachtengordel

De Nieuwe Grachtengordel is een nieuwbouwontwikkeling in Leidschendam Centrum en bestaat in totaal uit elf locaties met veelal grondgebonden woningen en een mix met kleinschalige appartementencomplexen, waarbij individualiteit centraal staat. De eerste appartementen aan Het Nieuw Damplein worden binnenkort opgeleverd. De woningen aan de Landscheidingsstraat zijn inmiddels gesloopt en maken plaats voor een appartementengebouw met 24 woningen.

Over de Ontwikkelingscombinatie Leidschendam Centrum

Ontwikkelingscombinatie Leidschendam Centrum is een samenwerking tussen Schouten & De Jong Projectontwikkeling B.V. en Bouwfonds Ontwikkeling B.V.