Waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden


informatiebijeenkomst over bronneringen op 29 november 2011

Waterschap organiseert informatiebijeenkomst over bronneringen op 29 november 2011

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden houdt op dinsdag 29 november van 12.00 tot 15.00 uur een interactieve informatiebijeenkomst over de veranderingen in de regelgeving voor bodem- en of grondwatersaneringen en bronbemalingen. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor mensen die in de praktijk te maken hebben met bronbemalingen en het lozen van bronneringswater. Bijvoorbeeld medewerkers van adviesbureaus, aannemers, bronbemalers en medewerkers van de afdeling rioleringsbeheer.

De bijeenkomst vindt plaats in het waterschapskantoor aan de Poldermolen 2 in Houten. Deelname is gratis, vanaf 12.00 uur is er een lunch, om 13.00 uur start het programma.

Inbreng vanuit de praktijk

Tijdens de bijeenkomst gaat het waterschap aan de hand van praktijksituaties in op de wet- en regelgeving bij het onttrekken en lozen van grondwater. Het gaat dan om bronbemalingen bij grondwatersaneringen, bij bouwprojecten of bij de aanleg van riolering. Er is volop gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te behandelen.

Na een korte toelichting op de regelgeving aan de hand van een fotopresentatie, bespreken de deelnemers een case in groepjes. Voor die case kunt u zelf informatie aanleveren. Bent u in de praktijk tegen een situatie aangelopen die vragen oproept? Of heeft u ervaringen die u wilt delen? Geeft u dat dan door aan Michella Smits van het waterschap, via smits.mhmm@hdsr.nl. Deze ervaringen gebruikt het waterschap tijdens de informatiebijeenkomst voor de case.

Aanmelden

U kunt zich tot 14 november aanmelden door de volgende gegevens te e-mailen naar Michella Smits (smits.mhmm@hdsr.nl) onder vermelding van 'informatiebijeenkomst bronneringen':

Naam contactpersoon:
---

Functie contactpersoon:
---

Organisatie:
---

Telefoon contactpersoon:
---

E-mailadres contactpersoon:
---


*) doorhalen wat niet van toepassing is: maakt wel/geen* gebruik van de lunch