Beweringen in reclame voor Tennants ec-H2O™-technologie worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs hiervan; Trading Standards Service van het VK wijst verder onderzoek van de hand

MINNEAPOLIS (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20111119 --

Tennant Company (NYSE: TNC), een toonaangevende leverancier van duurzame reinigingstechnologieën, heeft vandaag vernomen dat de Trading Standards Service van de Oxfordshire County Council, V.K., bepaald heeft dat de beweringen die Tennant doet in de reclame voor de door haar gepatenteerde ec-H2O technologie ondersteund worden door wetenschappelijk bewijs hiervan en klantentests. In haar uitspraak bevond de Trading Standards Service dat Tennant haar beweringen met betrekking tot ec-H2O op de website van het bedrijf en in marketingmateriaal in brede zin kan staven. Dientengevolge heeft de Trading Standards Service verder onderzoek van de aanklacht die ingediend is door de Duitse concurrent Karcher, van de hand gewezen.

“We zijn bijzonder ingenomen met de beslissing van de Trading Standards Service,” zei Chris Killingstad, president en chief executive officer van Tennant Company. “We zijn trots op de integriteit van ons zakendoen en op de waarde van onze producten, en dit ondersteunt die toewijding nog meer.”

Bedrijfsprofiel

Tennant Company (NYSE: TNC), gevestigd in Minneapolis, is wereldleider op het gebied van het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van oplossingen die een schonere, veiligere, gezondere wereld helpen creëren. Haar producten omvatten apparatuur voor het onderhouden van oppervlakken in industriële, commerciële en buitenomgevingen; chemicaliënvrije en andere duurzame reinigingstechnologieën; en coatings voor het beschermen, repareren en upgraden van vloeren. Het wereldwijde servicenetwerk van Tennant is het grootste in de bedrijfstak. Tennant heeft fabrieken in Minneapolis, Minn.; Holland; Mich.; Louisville, Ky, in de VS; Uden, Nederland; het Verenigd Koninkrijk; São Paulo, Brazilië; en Shanghai, China; en verkoopt producten rechtstreeks in 15 landen, en via distributeurs in meer dan 80 landen. Ga voor meer informatie naar http://www.tennantco.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Tennant Company
Contactpersoon voor investeerders:
Tom Paulson, +1 763-540-1204
Vice President en Chief Financial Officer
of
Contactpersoon voor de media:
Kathryn Lovik, +1 763-540-1212

Directeur van Communications

Ticker_symbol NYSE:TNC
ISIN US8803451033