Gemeente Voorschoten

voorschotense kunstkring

31 oktober: ballotage Voorschotense Kunstkring

Beeldende kunstenaars kunnen op maandag 31 oktober in alle verschillende disciplines deelnemen aan een nieuwe ballotage van de Voorschotense Kunstkring. Een commissie van vijf beeldend kunstenaars zal het ingebrachte werk beoordelen.

Degenen die worden toegelaten, treden toe tot de beroepsvereniging van ongeveer 50 kunstenaars. Ze treden ook in de voetsporen van bekende kunstenaars als Sierk Schröder en Harm Kamerlingh Onnes, die mede aan de wieg stonden van de Voorschotense Kunstkring.

Deelname aan de ballotage kost EUR10,00 en het lidmaatschap kost EUR45,00 per jaar. Als u aan de ballotage wilt deelnemen, wordt u verzocht dat vooraf te melden aan de voorzitter van de ballotagecommissie Elisabeth Vuez, e-mail vuez@kpnmail.nl. Op de dag zelf kunt u tussen 12.00 uur en 12.30 uur vijf tot tien recent gemaakte kunstwerken (niet langer dan twee jaar geleden) ter beoordeling brengen naar de expositieruimte van de kunstkring, op de zolder van het Ambachts- en Baljuwhuis op Voorstraat 12-14 te Voorschoten. Om 16.00 uur kunt u de kunstwerken weer ophalen. Binnen enkele weken krijgt u bericht of u wordt toegelaten.

Bezoek voor meer informatie de website bezoeken voorschotensekunstkring.nl.

* 31 oktober 2011