Dura Vermeer

Amsterdam - 28 oktober 2011

Huizenkiezer schiet particuliere opdrachtgevers te hulp

Dura Vermeer Bouw Amsterdam presenteert zich zaterdag 29 en zondag 30 oktober van 11.00 tot 17.00 uur op de Amsterdamse Zelfbouwmarkt met de Huizenkiezer. Met deze online applicatie kunnen particulieren zelf hun ideale woning samenstellen waarbij wordt gericht op de middeldure woningbouw.

Aanleiding hiervoor is het initiatief van de gemeente Amsterdam om op verschillende plekken in de stad bouwkavels uit te geven waarop bezoekers zelf hun huis kunnen bouwen. Met de Huizenkiezer wil Dura Vermeer klanten die zelfbouw overwegen (denk hierbij aan onder andere ontwerp, bouwvergunning en bouw) ontzorgen. Dura Vermeer propageert daarbij de grote voordelen van seriematige aanpak voor de woonconsument. Een belangrijke basis voor deze seriematige aanpak is het door Dura Vermeer zelf ontwikkelde PCS-bouwconcept waarbij wordt gewerkt met vaste vanaf-prijzen.

De online Huizenkiezer maakt deel uit van de website Woonapps.nl. Op dit door Dura Vermeer gebouwde communicatieplatform is al een soortgelijke applicatie te vinden, te weten de Lofti die is gericht op starters op de woningmarkt. De Huizenkiezer is te vinden op www.woonapps.nl/huizenkiezer.

Met de deelname aan de beurs wil Dura Vermeer de wensen van de woonconsument beter in beeld brengen. Aan de hand van deze gegevens zal de applicatie Huizenkiezer verder uitgewerkt worden.
---