Gemeente Valkenburg aan de Geul

Openingstijden algemene begraafplaatsen Allerheiligen en Allerzielen

Afwijkende openingstijden Algemene Begraafplaatsen Langen Akker te Berg, nabij de kerk te Berg en Cauberg.

zaterdag 29 oktober 9.00 â 20.00 uur
zondag 30 oktober 9.00 â 20.00 uur
maandag 31 oktober 9.00 â 20.00 uur
dinsdag 1 november 9.00 â 18.00 uur

Vanaf dinsdag 2 november 2011 t/m. woensdag 29 februari 2012 is de openingstijd van de begraafplaatsen 9.00 â 16.00 uur. Begraafplaats Sibbe kent geen sluitingstijden.

Aan de rechthebbenden van graven of zij die de zorg van het onderhoud van een of meer graven hebben wordt verzocht de onderhoudswerkzaamheden zoveel mogelijk te verrichten vóór vrijdagavond 28 oktober.

Wij adviseren u boeketten, graftakken of âstukken op een degelijke wijze te plaatsen zodat het
risico van omwaaien en beschadigingen voorkomen wordt.

Parkeren begraafplaats Cauberg
Let op: Houdt u rekening met volledige afsluiting ter hoogte van de kop van de Cauberg (Vilt). De begraafplaats Cauberg is alleen via het Grendelplein te bereiken.

Tijdens deze dagen verwachten wij zoals andere jaren een grote drukte op de Cauberg door autoâs die zo dicht mogelijk bij de begraafplaats willen parkeren. Het parkeren op de stoep is VERBODEN. Op de Trichtergrubbe zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers die slecht ter been zijn. Alle overige begraafplaatsbezoekers verzoeken wij gebruik te maken van de overige parkeerterreinen op de Cauberg bij het Casino, Daalhemerweg en Odapark. Op de hoek Trichtergrubbe/Cauberg treft u een verkeersregelaar aan.

Voor inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met afdeling Gemeentewerken,
tel. 043-6099333
Â