Gemeente Lansingerland

Woon- en kavelbeurs op 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober is er weer een woon- en kavelbeurs in het informatiecentrum van het gemeentehuis Berkel Rodenrijs. Vanaf 10:00 to 15:00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om kennis te komen maken met de verschillende nieuwbouwprojecten en -woningen in Lansingerland.

Aanbod vrije kavels
Onder het thema `Buiten leven in de Randstad' presenteren verschillende projectontwikkelaars tijdens de beurs hun nieuwbouwprojecten in de gemeente Lansingerland. Bezoekers kunnen informatie krijgen over wonen, werken en recreëren in Lansingerland. Tijdens de beurs zal ook een aantal nieuwe kavels worden aangeboden waaronder kavels in Bleiswijk (via loting) en kavel Parkstraat (per opbod).

Droomhuis
Met het organiseren van de beurs, een samenwerking tussen de gemeente Lansingerland en verschillende projectontwikkelaars, willen de deelnemende partijen gezamenlijk de aantrekkelijke woonmogelijkheden binnen de gemeentegrenzen promoten. Volgens wethouder Wonen Jan den Uil:"Tot 2025 bouwen we zo'n 9.000 woningen in alle vormen, soorten, maten en prijsklassen. Ook zelf een huis laten bouwen op een van de vrije kavels behoort tot de mogelijkheden. In Lansingerland vindt iedereen zijn droomhuis."

Meer informatie over nieuwbouwprojecten en -woningen kunt u vinden op www.buitenleveninderandstad.nl of www.lansingerlandgoed.nl.

Woon- en kavelbeurs
29 oktober, 10:00 - 15:00 uur
Informatiecentrum gemeentehuis Berkel en Rodenrijs Raadhuislaan 1, 2651 DA Berkel en Rodenrijs