Gemeente Breda

Snoeien van bomen aan de Reeptiend

Gepubliceerd op 28 oktober 2011

Als het weer het toelaat, snoeit de Gemeente Breda op 3 en 4 november de bomen aan de Reeptiend. Deze werkzaamheden zijn op 4 november aan het eind van de middag klaar.

Waarom nu snoeien?

Binnenkort zijn er in uw straat werkzaamheden aan het riool. Om risico op schade en/of letsel van vallend dood hout of te laag hangende takken uit te sluiten, worden de bomen voorafgaande aan de rioleringswerkzaamheden gesnoeid. Tijdens de informatieavond van 3 oktober is dit met u besproken.

Wat gaat er gebeuren?

De snoeiwerkzaamheden bestaan uit het verwijderen van doodhout, gebroken en te laaghangende takken van de bomen die staan aan beide kanten van de weg, vanaf de Galderseweg tot aan de woning met huisnummer 11 aan de Reeptiend.
Uw medewerking wordt gevraagd
Om de werkzaamheden veilig, snel en zonder risico voor schade aan auto`s uit te kunnen voeren, verzoeken wij u geen voertuigen te plaatsen onder of bij de bomen op 3 en 4 november van 8.00 tot 16.00 uur.
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer C. van Bavel van de Gemeente Breda. Hij is bereikbaar tijdens kantoor uren van 08.00 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer (076) 529 39 80.
Kenmerk: BRD/2011.22187