Zwitserse lingeriedromen in de nieuwe CALIDA-store in Amsterdam

Persbericht van PR Newswire

SURSEE, Zwitserland, October 24, 2011 /PRNewswire/ --

- Cross reference: Picture is available via epa european pressphoto agency -

In Amsterdam, aan de Leidsestraat 6, presenteert het Zwitserse lingeriemerk CALIDA vanaf 27 oktober 2011 een zorgvuldig geselecteerd, hoogwaardig assortiment in een geheel nieuwe ambiance.

Op zo'n 70 vierkante meter wordt er voor het eerst een uniek assortiment aan lingerie, nachtkleding, loungewear, gebreide bovenkleding, shirts, accessoires en zwem- en strandkleding voor zowel dames als heren gepresenteerd. Behalve door hun kwaliteit overtuigen de creaties ook door veel natuurlijkheid, een grote liefde voor details en modieuze accenten.

Natuurlijk, modern en uitnodigend, daar staat de nieuwe store voor. Door centrale elementen uit de slaap- en kleedkamer die in de inrichting zijn geïntegreerd, straalt de store een huiselijke en ontspannen sfeer uit. Meubels en decoratieartikelen uit verschillende tijdperken geven de store een geheel eigen karakter, dat zelfbewuste, moderne klanten aanspreekt. Door de openlijk gepresenteerde artikelen krijg je zin om rond te kijken, ontspannen rond te lopen en alles rustig op je in te laten werken.

De manager van de CALIDA-store, Alessandra Donadio, kijkt er samen met haar team naar uit om klanten advies te geven en ze zo uitgebreid en deskundig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Sinds 1941 staat het Zwitserse lingeriemerk voor traditie, comfort, natuurlijkheid en perfectie. Hoogwaardige en natuurlijke materialen geven een heerlijk gevoel en daarnaast zorgt de perfecte afwerking voor een uitstekend draagcomfort en een perfecte pasvorm. Het merk CALIDA, gevestigd in Sursee, Zwitserland, is een van de meest toonaangevende grote lingeriemerken in Europa. Het merk runt in totaal zo'n 120 eigen stores.

Contact:
Andrea Zeltner
Public Relations Manager
CALIDA AG
Postbus
CH - 6210 Sursee
Tel: +41-41-925-46-60
Fax: +41-41-925-46-56
E-Mail: andrea.zeltner@calida.com
Internet: http://www.calida.com

Calida Holding AG

CONTACT: .