Gemeente Ermelo


Afsluiting Oude Telgterweg

In opdracht van de gemeente Ermelo legt aannemingsmaatschappij Van Gelder uit Elburg een vrijliggend betonfietspad aan langs de Oude Telgterweg.
De werkzaamheden zijn al een aantal weken aan de gang en worden uitgevoerd naast en vanaf de rijbaan.
Om de laatste werkzaamheden af te ronden moet de Oude Telgterweg voor een bepaalde periode worden afgesloten voor al het verkeer. De weg, vanaf de Telgterbuurtweg tot aan de gemeentegrens met Putten, wordt opengebroken voor de aanleg van een infiltratieriool. De weg wordt afgesloten van maandag 24 oktober 7.00 uur tot en met dinsdag 8 november, of zoveel korter of langer dan noodzakelijk.
* Alle omleidingsroutes worden met borden aangegeven.
* Putten is bereikbaar via de N303 of de Watervalweg.
* Verkeer van en naar de A28 richting Amersfoort - Utrecht moet tijdelijk gebruik maken van op- en afrit 11, Strand Horst.
* Pieper bouw en tuin is bereikbaar via een aparte omleidingsroute vanuit de richting Putten.

* Boerderijpret, Groencentrum L. van Nijhuis, en overige bedrijven en bewoners van de Oude Telgterweg zijn via de gebruikelijke route bereikbaar

De gemeente en de aannemer stellen alles in het werk om de overlast tot een minimum te beperken. De hulpdiensten zijn op de hoogte gebracht van de werkzaamheden.
Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met het klantcontactcentrum van de gemeente Ermelo telefoonnummer (0341) 56 73 21 of een e-mail sturen naar gemeente@ermelo.nl.