Gemeente Soest

Praat mee over het buitengebied van Soest

14 oktober 2011

Voor het buitengebied van Soest wordt een nieuw bestemmingsplan gemaakt. Hierin staat wat wel en niet mag in dat gebied. Waar zijn huizen? Waar zijn bedrijven? Maar ook een blik in de toekomst, wat mag straks waar?

Als voorbereiding op dit plan maakt de gemeente een Visie landelijk gebied. Daarin staat in de grote lijnen wat de gemeente zou willen voor het buitengebied.

Eerder hebben we u kennis laten maken met het landelijk gebied door het houden van verschillende lezingavonden en een expositie in het Informatiecentrum.

Praat mee over het buitengebied

Wij willen graag van u horen hoe het landelijk gebied er volgens u uit moet komen te zien. We kunnen dit namelijk niet alleen bedenken, daarvoor hebben wij u nodig!

Daarom willen wij u van harte uitnodigen voor drie werksessies:

o Maandag 24 oktober 2011: Bos- en heidegebied o Maandag 31 oktober 2011: Agrarisch landschap o Maandag 7 november 2011: Dorpsranden

Iedereen met een mening over het buitengebied is van harte welkom! Tijdens de werksessies wordt in kleine groepen gesproken over het landelijk gebied aan de hand van twee vragen: "Wat is uw favoriete plek in het buitengebied van Soest?" en "Hoe moet het buitengebied van Soest er in 2030 uitzien?".

De werksessies zijn in het gemeentehuis en starten om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur staat de koffie gereed.

Aanmelden

Voor een goede organisatie van de werksessies is het van belang om te weten hoeveel mensen aanwezig zijn. Het wordt daarom op prijs gesteld als u zich vooraf wilt aanmelden.

Dat kan bij de heer A. Moons, bij voorkeur per e-mail via postbus2000@soest.nl, t.a.v. de heer A. Moons. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u bij hem terecht.

Meer informatie op deze website: Visie Landelijk Gebied