Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

19 oktober 2011

AJAX-TRAINER FRANK DE BOER TE GAST BIJ 'NOORD-HOLLAND SPORT'

De altijd beladen voetbaltopper Ajax-Feyenoord vindt zondag 23 oktober plaats in de Amsterdam ArenA. Na afloop van de wedstrijd is Ajax-trainer Frank de Boer te gast bij bij het televisieprogramma 'Noord-Holland Sport' om 17:10 uur bij RTV Noord-Holland.

Met de 2-0 overwinning in de Champions League-wedstrijd tegen Zagreb gisteravond gloort er eindelijk weer licht voor de Amsterdamse club, die een moeilijke periode doormaakt. De landskampioen is zesde in de eredivisie en de laatste competitiezege dateert van 10 september tegen Heracles.

Presentator Klaas Jan Bos praat uitgebreid met de trainer/coach over de situatie op dit moment bij de Amsterdammers. Verder wordt er teruggekeken op zijn spelersloopbaan en gaan we terug naar zijn tijd bij De Zouaven in Grootebroek waar hij, met broer Ronald, met voetballen begon.

Verder is er telefonisch contact met vaste analist Ton Ojers, die vanaf een cruiseschip in de Middellandse Zee zal reageren op het gesprek met Frank de Boer en op het resultaat van de topper Ajax- Feyenoord en het duel tussen AZ en Roda JC dat in Alkmaar wordt gespeeld.

Meer informatie over 'Noord-Holland Sport' is terug te vinden op de programmapagina.

'Noord-Holland Sport':

Zondag 23 oktober 2011 om 17:10 uur bij RTV Noord-Holland


---

Noot voor de redactie (