FloraHolland


Feestelijke opening Artho Bloemen in Pyramide

De officiële opening van Artho Bloemen in Pyramide op het terrein van FloraHolland Naaldwijk vond dinsdagavond 4 oktober plaats. Onder toeziend oog van veel belangstellenden tekenden de bedrijfsleiders van Artho Bloemen Thomas Glasbergen en Arjan Heemskerk de huurovereenkomst met de nieuwe Pyramide voorzitter Kees Duivestein die deze functie van Arno Eussen overneemt.

"Voor ons is het weer een stap voorwaarts en het feit dat alle overige huurders binnen Pyramide aanwezig waren geeft aan dat er samengewerkt wordt om iets moois neer te zetten. Dit is ook een van de redenen waarom wij ons hebben gevestigd in Pyramide. Samen sta je sterk in een tijd waar de bloemist steeds meer op zoek is naar een compleet aanbod, aldus Heemskerk".

Naast de opening van Artho Bloemen is Pyramide compleet vernieuwd. De presentatie op het centrale plein, de vitrines bij binnenkomst en de nieuwe zwarte winkelpuien zijn allemaal tekenen dat er naast de Egyptenaren meer mensen weten hoe een Pyramide gebouwd moet worden!", aldus Pyramide voorzitter Kees Duivestein.