Gemeente Heeze-Leende


Opening Centrum Jeugd en Gezin Heeze-Leende op 20 oktober

Vanaf 20 oktober
Vragen over opgroeien en opvoeden bij CJG Heeze-Leende

Opvoeden en opgroeien is niet altijd even gemakkelijk. Soms is informatie of ondersteuning welkom of zelfs simpelweg nodig. Maar wie helpt je het beste op weg? Er zijn zoveel organisaties die bij kinderen en jeugdigen betrokken zijn!

Op 20 oktober gaat/is het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in de gemeente Heeze-Leende officieel van start (gegaan). Het CJG is een samenwerkingsverband van bestaande organisaties op het gebied van opvoeden en opgroeien, zoals het consultatiebureau, de GGD, schoolmaatschappelijk werk, het jongerenwerk, het onderwijs, de kinderopvang en andere professionals. De partners van het CJG zijn te herkennen aan het logo `partner CJG'.

Je bent van harte welkom om een vraag te stellen via: o e-mail: cjg@heeze-leende.nl
Binnen twee werkdagen ontvang je antwoord op je vraag. o telefoonnummer: 040 - 2241 532 (alle werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur)
Wil je graag iemand persoonlijk spreken dan is bellen mogelijk. Dit kan anoniem. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een gesprek. Aan zo'n gesprek zijn geen kosten verbonden.
o de organisaties te herkennen aan het logo `partner CJG'. Hier kun je binnenlopen voor het stellen van je vraag.

Daarnaast heeft het CJG ook een website www.cjgheeze-leende.nl. Je vindt op deze website veel informatie over diverse opvoedthema's voor kinderen van 0 tot 23 jaar, maar ook boekentips, adressen, links, nieuwtjes en opvoedtips van andere ouders.

Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken bij het opvoeden van zijn kind(eren), dus schroom niet en stel je vraag!