Ingezonden persbericht


CNN/WESTERN REPUBLICAN PRESIDENTIAL DEBATE

Live debat op woensdagochtend 19 oktober, 02.00 - 04.00 uur

CNN presentator Anderson Cooper zal aanstaande woensdagochtend (in de nacht van dinsdag op woensdag) het Republikeinse presidentiële debat leiden dat wordt georganiseerd door CNN en de Western Republican Leadership Conference (WRLC) in het kader van de voorverkiezingen van de Republikeinse presidentskandidaat. Het debat wordt live uitgezonden tussen 02.00 - 04.00 uur vanuit The Venetian Resort Hotel Casino in Las Vegas, Nevada. Kiezers uit 16 staten en gebieden die samen de westelijke regio van de VS vormen zullen in het publiek aanwezig zijn en direct vragen stellen aan de kandidaten. Nevada is een van de eerste staten in de VS waar de voorverkiezingen worden gehouden voor de Republikeinse presidentskandidaat.

De volgende 8 potentiële presidentskandidaten zullen aan het debat deelnemen: Minnesota vertegenwoordiger in het Huis van Afgevaardigden Michele Bachmann; zakenman Herman Cain; oud-voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Newt Gingrich; voormalig Gouverneur van Utah Jon Huntsman; Texas vertegenwoordiger in het Huis van Afgevaardigden Ron Paul; Gouverneur van Texas Rick Perry; voormalig Gouverneur van Massachusetts Mitt Romney; en voormalig senator uit Pennsylvania Rick Santorum.

Uitzending CNN/Western Republican Presidential Debate: Woensdag 19 oktober, 02.00 - 04.00 uur (in de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 oktober)

CNN

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht