Ingezonden persbericht


Utrecht, oktober 2011

Geheimen, wijsheden en ceremoniën uit de hele wereld

Lonely Planet - Happy

Hoe bereik je je doelen of hoe vind je het geluk? Het zijn vragen die mensen overal ter wereld al eeuwenlang bezighouden. Lonely Planet verzamelde in het nieuwe boek Lonely Planet - Happy maar liefst 55 wijshheden, geheimen en vieringen waarmee verschillende culturen het geluk proberen te vinden. Een kleurrijk cadeauboek vol waardevolle kennis!

Niemand kent de wereld zo goed als Lonely Planet. In Lonely Planet - Happy komen nu niet de praktische kkanten van een land of gebied aan bod, maar juist de emotionele of spirituele. Hoe komt het dat Bhutan het gelukkigste land ter wereld is? Waarom zijn Italianen in een dorp bij Rome zo snel over hun overspelige partner heen? En waarom staan veel Chinezen dagelijks voor zonsopgang op voor een tai chi-sessie op straat?

Geheimen
De geheimen, wijsheden en vieringen in Lonely Planet - Happy zijn verdeeld oover de thema's jeugd, ouderdom, liefde, dood, werk en familie. Ze bieden een fascinerende en inspirerende blik achter de schermen van culturen van over de hele wereld.

Lonely Planet - Happy bevat prachtige illustraties en foto's. Een ideaal cadeauboek voor reizigers én thuisblijvers!

Lonely Planet - Happy
Papieren band
128 pagina's
ISBN 978 90 215 5043 5
Prijs: ¤ 12,95