Ingezonden persbericht


Christelijk programma

tijdens herfstvakantie

Vakantiepark De Betteld te Zelhem biedt haar gasten in de herfstvakantie van vrijdag 14 tot en met vrijdag 21 oktober een vol programma. Denk aan Bijbelstudies voor jong en oud, kinderclub, workshops, motortoertocht, pannenkoekenpary, tafeltennis, film, Kids Praise, pooltoernooi, theater en nog veel meer. Gordon van Veelen geeft deze vakantieweek een aantal Bijbelstudies met als thema ´Het verstaan van Gods stem voor je persoonlijke leven´.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen heerlijk zingen tijdens de Kids Praise die bijna elke doordeweekse dag plaatsvindt. Ook is er voor verschillende leeftijdsgroepen kinderclub. Jongeren kunnen zich vermaken met tafeltennis, brandschilderen voor 18+, pooltoernooi, finale Talent voor de Koning en verschillende workshops zoals een over textieldecoratie en een kralenworkshop. Op donderdagavond geeft Theatergroep ´Orde der Dwazen´ een voorstelling. Het stuk heet ´Showproces´. Op maandag leidt Paul Ai de gezinsdienst.

De Bijbelstudies zijn gratis te volgen. Voor andere activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Het volledige programma kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen mensen ook hun vakantie boeken, of zij kunnen hiervoor bellen naar 0314-627200.

Einde persbericht