Nederlands Uitgeversverbond


Aantrekkelijke subsidie voor uitgeverijen die werken aan duurzame inzetbaarheid


* 13 oktober 2011

*

Uitgeverijen kunnen vanaf 10 oktober 2011 subsidie aanvragen voor een project om bedrijfsprocessen te verbeteren en duurzame inzetbaarheid te vergroten. Een uitgelezen kans om het effectief samenwerken een stevige impuls te geven! Concreet betekent het dat een uitgeverij tot maximaal 18.000 euro vergoeding kan krijgen voor de inhuur van een externe adviseur die bij dit thema adviseert.

U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende thema's:
* Het uitvoeren van een verbetercheck rond gezond, vitaal en met plezier werken en in overleg bepalen wat de prioriteiten zijn.
* Wat heeft de arbocatalogus Gezond Uitgeven! u te bieden? Welke oplossingen uit de arbocatalogus zijn de moeite van het implementeren waard?

* Levenfasegericht werken: Samen verkennen en focus leggen op hoe uw organisatie kan werken aan het binnenhalen van jonge medewerkers en tegelijkertijd de kracht benutten van de ervaren rotten zodat zij werkend hun pensioen halen.

* Trainingen `van werkdruk naar werkplezier'. Uitgeverij en deelnemers krijgen inzicht in hun eigen werkdruk en leren hoe ze meer werkplezier krijgen.

* Medewerker bijeenkomsten: Verzuim, kan ik daar wat aan doen?

Maak als u aan de slag bent of wilt gaan met duurzame inzetbaarheid snel gebruik van deze mooie kans!

De regels voor het aanvragen van de ESF Actie E: Sociale innovatie, vitale bedrijven zijn te vinden op de website van het Agentschap SZW.