Gemeente Voerendaal


\ 30/9/2011 - Informatieavond Volkshuisvestingsplan Hierbij nodigt de gemeente Voerendaal u mede namens de Woningstichting en Parkstad Limburg uit voor een bijeenkomst op vrijdag 14 oktober om 19.00 uur in het Cultureel Centrum De Borenburg te Voerendaal. Graag willen wij met u terugkijken naar de vorige bijeenkomst die op 28 september plaatsvond en met u het concept Volkshuisvestgingsplan delen en bespreken.

Concept Volkshuisvestingsplan
Op 28 september vond de eerste bijeenkomst met de inwoners over het Volkshuisvestingsplan plaats. Tijdens deze avond hebben we aan de hand van stellingen met u gediscussieerd over wonen, voorzieningen en leefbaarheid. De goede opkomst en de inbreng van de inwoners zijn door ons als zeer positief ervaren. We hebben goede input gekregen om mee te nemen in het plan.
Op 14 oktober is het Volkshuisvestingsplan in concept gereed. Het plan bestaat uit een gewenst toekomstbeeld op het gebied van wonen en een deel dat gaat over de realisering. Verder formuleren we doelen voor een prettige woon- en leefomgeving in de afzonderlijke kernen. Dit concept-plan willen wij graag met u delen en bespreken. De gemeente hoopt u dan ook gedurende deze avond te mogen verwelkomen. Ook bestaat nog de mogelijkheid om op deze avond input te leveren voor het plan.

Wethouder Suzanne Lipsch nodigt u graag uit voor deze bijeenkomst.

Aanmelden

Laat u ons weten of u komt? Dit kan door uiterlijk 12 oktober bij voorkeur een e-mail te sturen naar de heer R. Peeters, ruud.peeters@voerendaal.nl onder vermelding van 'bijeenkomst Volkshuisvestingsplan' of door te bellen op nummer 045-5753399.