ISSO


Introductiecursus BKA basis (1 dag) voor architecten, bouwkundigen, projectontwikkelaars

Wetgeving dwingt tot het realiseren van steeds meer energiezuinige en duurzame gebouwen. Het toepassen van betonkernactivering maakt het mogelijk om aan dit doel te voldoen. BKA wordt ook positief beoordeeld in de nieuwe norm NEN 7120 'Energieprestatie van Gebouwen'. Mede daarom staat betonkernactivering volop in de belangstelling bij architecten, opdrachtgevers en projectontwikkelaars. Steeds meer kantoren, onderwijs-, andere (overheids)gebouwen en woningen zullen in de komende jaren worden voorzien van een thermisch geactiveerde betonconstructie.

Is betonkernactivering voor uw gebouw een goede keuze? Deze cursus behandelt het begrip betonkernactivering en gaat in op de aspecten die bepalen of de toepassing van deze technologie wel of niet mogelijk is. Er wordt besproken in welke situatie betonkernactivering wel of minder geschikt is om toe te passen. Tevens worden ook de aandachtspunten bij het voortbrengingsproces van een klimaatsysteem met BKA beknopt behandeld, zodat de cursist weet wat de voordelen, nadelen en aandachtspunten bij het toepassen van BKA zijn.

Data
12 oktober 2011 te Woerden
16 december 2011 te Woerden
15 februari 2012 te Woerden
21 maart 2012 te Woerden

Doelgroep
Architecten, bouwkundigen, opdrachtgevers en gebouwbeheerders

Uw investering
De deelnameprijs voor de introductiecursus BKA basis bedraagt EUR 595,- (excl. BTW)
Voor bedrijven die bij OTIB zijn aangesloten, komen de deelnamekosten grotendeels voor rekening van OTIB. Voor de introductiecursus BKA basis geldt een eigen bijdrage van EUR 199,- (excl. BTW). De prijs incl. ISSO-publicatie 85 'Thermisch Actieve Vloeren, Betonkernactivering'

Aanmelden

Middels het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging met de routebeschrijving en de factuur.

ISSO