Gemeente Medemblik


-

-

Fotowedstrijd " De gezondste lunchbox"

04-10-2011 |

Maak de lekkerste broodtrommel en win een supervet WAVEBOARD!

Stuur een foto van jouw broodtrommel voor 13 oktober 2011 naar cjg@medemblik.nl en maak kans op een waveboard. Geef in de mail ook aan wie je bent, waar je woont en wat je telefoonnummer is.

"Maak je eigen Happy Drink"

Lekker drinken en lol hebben zonder alcohol.

Om alcoholvrij spannender te maken ontwierp Pierre Wind alcoholvrije dranken met een kick en speciale twist, zoals Boswandeling 2.0, Pink Paradise of The Battery. Happy Drinks zijn ontworpen als alternatief voor alcohol op festivals, schoolfeesten en in het uitgaanscircuit. Het is geen alcohol en geen fris, het is alcoholvrij met een kick.

Tijdens Pinkpop zijn de Happy Drinks voor het eerst massaal geschonken. Ze waren een groot succes; in drie dagen gingen er 10.000 over het barblad. Voor regionale GGD-en verslavingszorginstellingen zijn veertig kleinere mobiele bars ontworpen die ingezet kunnen worden op plaatsen waar jongeren tussen de 16 en 18 jaar uitgaan en feest vieren. De mobiele barretjes worden ook ingezet om ouders en jongeren te informeren over 'geen alcohol onder de zestien'. Kijk op happydrinks.nl, waar alle Happy Drink recepten van Pierre Wind zijn te downloaden, net als allerlei materialen voor de horeca of feestcommissies van schoolfeesten die aan de slag willen met Happy Drinks.

Er zijn drie bijeenkomsten:


- Maandag 10 oktober van 19.30 tot 21.00 uur: Jongerencentrum Missing in Medemblik.

- Dinsdag 11 oktober van 19.30 tot 21.00 uur: Raadhuisplein (voor het oude gemeentehuis) in Andijk.

- Woensdag 12 oktober van 19.30 tot 21.00 uur: Jongerencentrum Backfire in Nibbixwoud

De winnende cocktail wordt verzonden naar topkok Pierre Wind voor zijn mening!

Je kunt je aanmelden via cjg@medemblik.nl

|