Ingezonden persbericht


PQR bekroond tot HP Storage Partner of the Year 2011

De Meern, 6-10-2011 - HP heeft tijdens het HP ESSN - TS Channel event de HP Partner of the Year Awards uitgereikt. Deze awards zijn een beloning voor de partners die binnen hun specialisme of categorie het best hebben gepresteerd. PQR mocht de eervolle HP Storage Partner of the Year 2011 Award in ontvangst nemen!

Storage is een strategisch onderdeel van het PQR-portfolio en van het Converged Infrastructure portfolio van HP. Het is een essentiële component van elk datacenter, die steeds belangrijker wordt door bijvoorbeeld toenemende centralisatie, exponentiële groei door gestructureerde en ongestructureerde data en facilitering van 'het nieuwe werken'. PQR heeft van oudsher focus op professionele storage-omgevingen, niet in de laatste plaats vanwege PQR's specialisme: het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

Voor toekenning van deze award is onder andere gekeken naar kennis van de partner, business development activiteiten, groei en resultaat. PQR's jarenlange dedicated Storage-focus is nu dus beloond met het behalen van deze award.

Jeffrey Raskeyn, Manager HP ESSN Channel Partner & Midmarket Sales:

'PQR is voor HP een zeer belangrijke strategische System Integrator met veel kennis van het HP storage portfolio. Samen met PQR bieden we klanten vandaag en morgen IT oplossingen - on premise en/of (hybride) cloud oplossingen - om succesvol te ondernemen, gebaseerd op HP's Converged Infrastructure portfolio.'

'PQR is er het afgelopen jaar in geslaagd om het complete HP storage portfolio succesvol in zowel de mid-market als de enterprise markt te zetten'.

Ronald Schaap, Algemeen Directeur PQR:
'PQR is zeer verheugd met deze award. Storage is één van de vier strategische peilers van PQR. In 2011 heeft PQR veel geïnvesteerd in storage als focusgebied. Zowel qua sales, marketing als qua certificeringen en ontwikkelingen van storage en datamanagement diensten. Meerdere collega's hebben zich in 2011 keihard ingezet om ons als storage specialist nog meer te onderscheiden in de Nederlandse markt. Daardoor is de benoeming als HP Storage partner of the Year een prachtige erkenning voor ons allemaal.'

Over PQR
PQR is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

PQR voorziet haar klanten in innovatieve ICT-oplossingen die ervoor zorgen dat applicatiebeschikbaarheid en beheerbaarheid optimaal zijn, zonder dat processen complexer worden. Eenvoud in ICT, dat is waar PQR voor staat.

PQR beschikt over aantoonbare referenties en brede expertise op het vakgebied, getuige de vele hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR is onder meer Citrix Platinum Solution Advisor, HP GOLD Preferred Partner 2011, Microsoft Gold Partner Advanced Infrastructures & Security, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner, VMware Premier Partner en Gold Authorized Consultant Partner.

PQR richt zich op vier hoofdthema's:

* Data & Systems Availability

* Application & Desktop Delivery

* Secure Access & Secure Networking

* Advanced IT Infrastructure & Management

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2009/2010 is een omzet geboekt van ¤ 770,4 miljoen en een nettowinst na belastingen van ¤ 2,5 miljoen. www.PQR.com