Gemeente Kapelle

KidzzMiddag weer van start!

Vanaf 12 oktober 2011 start er weer een nieuw seizoen KidzzMiddag! Op diverse woensdagmiddagen vinden er leuke, creatieve, maar vooral gezellige activiteiten plaats in jongerencentrum Trinnety. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Woensdag 12 oktober 2011 is de eerste KidzzMiddag van dit seizoen. Kinderen zijn deze middag van harte welkom om gratis deel te nemen. Ook zijn ouders en/of verzorgers welkom om een kijkje te komen nemen. Binnenkort staat het programma van alle Kidzzmiddagen voor dit seizoen in De Scheldepost. Daarbij wordt ook de uitleg voor het inschrijven van de activiteiten gegeven. Houd de brievenbus dus goed in de gaten!

Vrijwilligers gezocht
Helaas zullen er dit seizoen minder activiteiten georganiseerd worden dan voorgaande jaren. Daarnaast is ook het maximum aantal deelnemers verlaagd. Reden hiervoor is het tekort aan vrijwilligers. Lijkt het u leuk om mee te helpen aan de activiteiten, mail dan naar e.jansen@kapelle.nl. U kunt zelf aangeven hoe vaak u wilt helpen. Â