Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

RECORDAANTAL AANMELDINGEN HOLLAND HEINEKEN HOUSE VOOR LONDEN 2012

Zoeterwoude/Diemen, 10 oktober 2011 ­ Ruim 3.400 mensen hebben zich aangemeld voor het Holland Heineken House Londen 2012. Hiermee breekt de wervingscampagne van het Holland Heineken House Londen 2012 het record van de voorgaande edities met 400 aanmeldingen. Uit de hele wereld, van Londen tot New York, van Amsterdam tot Hong Kong, zijn de afgelopen maand de aanmeldingen binnengestroomd. Het Oranjehart van Nederlanders overzee klopt dus net zo hard als in ons eigen land. Daarnaast is de kwaliteit van de potentiële crewleden zeer hoog.

Randstad is inmiddels begonnen met het zorgvuldig verwerken van de aanmeldingen die zijn binnengekomen op www.hollandheinekenhouse.nl. In opdracht van NOC*NSF is Heineken met HR partner Randstad op zoek gegaan 275 top crewleden met passei voor sport en een Oranjehart. Een selectieteam van meer dan 15 recruiters stelt de beste crew ooit samen voor het Holland Heineken House. Deze crew gaat in de Londen aan de slag in de categorieën: bar, bediening, keuken, logistiek, garderobe, info desk, financieel, security, communicatie en facilitair.

Olympisch niveau
Heineken's sponsormanager Dennis Hogenboom, eindverantwoordelijk voor het Holland Heineken House, is zeer tevreden: "De gekozen crewleden zullen straks in Londen hét verschil gaan maken. De kwaliteit van onze medewerkers moet erg hoog zijn om de duizenden gasten een unieke ervaring te bieden. Wij willen uitblinken in gastvrijheid en daar hebben we dus medewerkers voor nodig die net als de atleten ook op Olympisch niveau gaan presteren. Ik ben ervan overtuigd dat Randstad uit dit enorme aantal een fantastische crew zal samenstellen."

Inleven
Onder de sollicitanten zijn vele amateursporters, die zich goed kunnen inleven in de atleten die straks om het eremetaal strijden. Verder beschikken veel sollicitanten over de gevraagde buitenlandervaring en relevante werkervaring. "Opvallend is dat we voor alle functies van heftruckchauffeur tot mensen voor de bediening écht hele goede kandidaten hebben", aldus Monica van Zeijl, die namens Randstad projectmanager is voor de werving, selectie en begeleiding van de crew.

Tijdens de Olympische Zomerspelen van 2012 is de officiële thuisbasis van de Nederlandse sportwereld en fans van het Nederlands Olympisch Team bijna drie weken lang gevestigd in Alexandra Palace in Noord-Londen.


- EINDE PERSBERICHT -