FloraHolland


Historische Gouden Berkelknopwedstrijd tijdens Marktplaats-event Bleiswijk 11 en 12 oktober

BLEISWIJK (19 september 2011) - Tijdens het Marktplaats-event Bleiswijk op 11 en 12 oktober kunnen kopers met een relatienummer bij FloraHolland meedoen aan de historische Gouden Berkelknopwedstrijd. Het 100-jarig bestaan van FloraHolland wordt aangegrepen om eenmalig deze historische drukknopwedstrijd van FloraHolland Bleiswijk weer in het leven te roepen. Bij deze wedstrijd wordt getest of deelnemers de klok op een vooraf afgesproken prijs kunnen laten stoppen.

Win fantastische prijzen
Op de eerste avond van het Marktplaats-event, 11 oktober, vinden om 19:00 en 20:30 uur
de voorrondes plaats. Op woensdagavond 12 oktober vindt de finale plaats vanaf 20:00 uur.
Er zijn fantastische prijzen te winnen: een I-pad, spiegel reflexcamera en een E-reader. Tijdens de Gouden Berkelknopwedstrijd kunnen kopers genieten van een hapje en een drankje. Deelname is kosteloos.

11 en 12 oktober: Marktplaats-event Bleiswijk
De Vereniging Bloemist-Winkeliers, groothandelscentrum Terra Bleiswijk en bloemenveiling FloraHolland organiseren op dinsdag 11 en woensdag 12 oktober het Marktplaats-event Bleiswijk. Thema is `100% Passie' met een link naar het 100-jarig jubileum van FloraHolland en de passie van bloemisten, detaillisten, tuincentra en kwekers voor het vak. Het programma bestaat onder meer uit de nostalgische `Gouden Berkelknop wedstrijd', een noviteitenplein, productpresentaties en -demonstraties, bloemschikworkshop en de workshop `Passie is toegevoegde waarde van Bloemist'. Het evenement is bestemd voor bloemisten, detaillisten, tuincentra en kwekers. Locatie: Terra Bleiswijk. Klik hier voor meer informatie over het Marktplaats-event Bleiswijk. Op de website kunnen bezoekers zich ook, voor 3 oktober, aanmelden en inschrijven voor de Gouden Berkelknopwedstrijd en de Masterclass voor professionals met passie.