Gemeente Son en Breugel


subsidiebeleid

Bijeenkomsten nieuwe koers subsidiebeleid

Op dinsdag 11 en donderdag 13 oktober vinden er twee bijeenkomsten plaats over de nieuwe koers van het subsidiebeleid. Alle vrijwilligersorganisaties in Son en Breugel worden uitgenodigd om op één van deze avonden aanwezig te zijn.

Eerder dit jaar zijn er bijeenkomsten geweest met de vertegenwoordigers van de plaatselijke organisaties. Hierbij de uitgangspunten van het nieuwe subsidiebeleid besproken. Deze bijeenkomsten zijn een vervolg hierop.

Vervolgacties
De uitgangspunten zijn uitgewerkt in de volgende acties: o Structureel overleg (één of enige malen per jaar) tussen verenigingen die dicht bij elkaar staan over nader uit te kiezen thema's; o Opzet van een Website voor onze plaatselijke verenigingen met daarin een activiteitenkalender en een databank;
o Jaarlijks een maatschappelijk thema kiezen waaraan iedere organisatie op eigen wijze invulling kan geven.

Uw mening telt!
Op 11 en 13 oktober a.s. willen we graag verder praten hóe deze acties worden uitgewerkt. Uw inbreng wordt op prijs gesteld!

De bijeenkomsten worden gehouden in de raadszaal (gemeentehuis te Son), aanvang 19.30 uur. Nadere informatie bij de heer Wim van den Hombergh, beleidsmedewerker, telefoonnummer 491 491.