BOVAG

09 september 2011

Op dinsdag 4 oktober aanstaande zal Johan Cruijff keynote spreker zijn tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

Het congres, dit jaar met als thema `Hollands Glorie', vindt plaatst in 1931 in Den Bosch. Tijdens het congres zullen we uitgebreid stilstaan bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven presenteert er een innovatief plan om ondernemers uit de branche te helpen met MVO.

Johan Cruijff is uiteraard een spreker van formaat, waar een ieder geboeid naar zal luisteren, maar op het congres is hij ook vooral een icoon als het gaat om MVO. BOVAG heeft hem gevraagd vanwege zijn belangeloze betrokkenheid bij de maatschappij. De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging en haalt via sport en educatie het beste uit mens en maatschappij.

"Johan Cruijff heeft zijn sporen lang en breed verdiend in de voetbalwereld, maar tijdens ons congres willen wij vooral zijn tomeloze inzet voor de maatschappij onder de aandacht brengen als inspiratiebron voor de autobranche", aldus Bertho Eckhardt voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

Aanmelden voor het congres kan via www.autobedrijf.nl/jaarcongres