Gemeente Breda

Vervangen middengeleider Heikantsestraat Prinsenbeek Op dinsdag 4 oktober start de gemeente met het vervangen van een middengeleider in de Heikantsestraat, ter hoogte van de huisnummers 22-24. Als de weersomstandigheden het toelaten, zijn de werkzaamheden woensdag 5 oktober afgerond.

Waarom

De afgelopen jaren is de middengeleider diversen malen aangereden waardoor schade is ontstaan. Kleine hersteloperaties bleken niet voldoende te zijn om het probleem goed te verhelpen. Daarom gaat de gemeente de middengeleider nu vervangen.

Bereikbaarheid

Ter hoogte van de huisnummers 22-24 komt een nieuwe prefab betonnen middengeleider.

Tijdens de werkzaamheden is één rijstrook afgesloten voor doorgaand verkeer. Alle verkeer maakt gebruik van de rijstrook die open blijft. Er komt een tijdelijke verkeerslichteninstallatie.

De gemeente vraagt uw begrip

De gemeente en de aannemer zijn zich ervan bewust dat de werkzaamheden hinder opleveren, maar proberen dit tot een minimum te beperken en vragen hiervoor uw begrip.

Als u in het bezit bent van een auto, wilt u deze dan zodanig parkeren dat u de werkzaamheden niet hindert. Mogelijk kunt u uw huisvuil en eventueel grofvuil niet aanbieden op een plaats die u gewend bent. Biedt u dit dan aan op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats.

Informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer C. van Dongen van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 93 54 of via e-mailadres, caa.van.dongen@breda.nl.