Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

/ / / / /

"De Huesmolen smaakt naar méér"
op 2 oktober 2011

Op zondag 2 oktober, tussen 11:00 - 16:00 uur, vindt in het winkelcentrum de Huesmolen het evenement "De Huesmolen smaakt naar meer" plaats. Dit evenement bestaat uit een culinaire markt en twee kinderpaviljoens waar kinderen hun eigen culinaire creatie kunnen versieren en kunnen prijsvissen. De winkeliers laten zich van hun beste kant zien vanaf de kramen die rondom de winkels staan opgesteld. Het belooft een leuke middag te worden voor jong en oud!

De kramen zullen door heel de Huesmolen aanwezig zijn, ook de zijstraatjes. Er worden culinaire proeverijen gehouden, er zijn culinaire aanbieders aanwezig en er worden kookartikelen te koop aangeboden.

Voor de kinderen worden twee paviljoens gecreëerd waar de kinderen worden vermaakt door het versieren van hun eigen culinaire creatie. Deze paviljoens worden in samenwerking met Stichting Netwerk en Stichting Evenementen Stad Hoorn georganiseerd. De marktorganisatie is in handen van Edith Hartog. Kinderen kunnen zich laten schminken en er zijn luchtkussens aanwezig.

Ook is er de mogelijkheid voor kinderen om visjes te vissen in de Huesmolen op het centrale plein. Voor de gracht staan bakken waar plastic visjes in zwemmen. Kinderen kunnen hier aan de gang gaan met hun hengel. Wie vist er een mooi prijs uit het water? De winnende nummers worden vermeld op een groot bord, je weet dus gelijk of je prijs hebt en wat de prijs is.

/ / / / /