Gemeente Dongen

Vijf jubilarissen bij brandweer

Publicatiedatum: 27-9-2011

Vijf jubilarissen van de vrijwillige brandweer Dongen werden op zaterdag 1 oktober gehuldigd. Zij ontvingen van burgemeester Simone Dirven-van Aalst een oorkonde van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Brandweer en Hulpverlening.

Ad Akkermans
Ad Akkermans is ruim 36 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer. Hij begon als aspirant brandwacht, werd vervolgens brandwacht 1e klasse en is nu hoofdbrandwacht. Ad neemt afscheid van het korps.

Pierre Snoeren
Pierre Snoeren is 30 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer. Hij begon als aspirant brandwacht, werd vervolgens brandwacht 1e klasse en is nu hoofdbrandwacht. Piet Snoeren neemt ook afscheid.

Martien van der Wou
Martien van der Wou is 20 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer. Hij begon als aspirant brandwacht, werd vervolgens brandwacht 1e klasse en is nu hoofdbrandwacht. Martien van der Wou neemt eveneens afscheid.

Jan Haarbosch
Jan Haarbosch is 30 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer. Hij is begonnen als aspirant brandwacht, werd vervolgens brandwacht, hoofdbrandwacht en is nu brandmeester.

Wim van Kerkhof
Wim van Kerkhof is 30 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer. Hij begon als aspirant brandwacht, werd vervolgens brandwacht 1e klasse en is nu hoofdbrandwacht.