SGP


SGP-kadercursusdag op 1 oktober

Raadsleden: zin om uw debatvaardigheden te vergroten? Of de gemeentebegroting tot in het detail begrijpen? Kiesverenigingen: zou u graag wat vitaler zijn? Of wilt u die trouwe redactie van het infoblad een schrijfcursus cadeau geven? Leden: zin om u te verdiepen in de plaats van de SGP in het politieke landschap? Wethouders: behoefte om van gedachten te wisselen met collegaâs? Het kan allemaal op de SGP-kadercursusdag van zaterdag 1 oktober in Gouda (Driestar Educatief).

Geen kadercursusdag is hetzelfde. Zo presenteert de SGP deze kadercursusdag vier nieuwe cursussen. Het Wetenschappelijk Instituut van de SGP komt met de âDe SGP te midden van politieke stromingenâ. Voor redacties is er de cursus âAantrekkelijk schrijvenâ. Wethouders kunnen elkaar ontmoeten tijdens de cursus âWethoudersberaadâ. Kiesverenigingen kunnen zich verdiepen over hun rol als vitale PKV in 2011 door middel van de cursus âVitalisering kiesverenigingâ.

Ook Debat.NL is weer aanwezig met een aantal cursussen. Dat u deze cursussen eerder heeft gevolgd, is geen punt: bij een hoger niveau van de deelnemers, gaat Debat.NL de diepte in om uw vaardigheden verder te verbeteren.

Door middel van deze kadercursusdag wil het Hoofdbestuur van de SGP haar politici verder professionaliseren, kiesverenigingen vitaliseren en leden vormen. âPolitiek is immers een vak, een handwerk. Juist het tonen van politieke deskundigheid kan zorgen voor meer ruimte voor onze boodschapâ, zo schreef het Hoofdbestuur bij de presentatie van de SGP-studiegids 2011-2013.

Aanmelden voor de SGP-kadercursusdag kan door middel van onderstaande buttons. De kosten voor raadsleden bedragen â¬75,- en voor niet-raadsleden (dus ook commissieleden of burgerraadsleden) â¬125,-. Het verschil hangt samen met de subsidie die de SGP krijgt voor raadsleden. Informeer bij de griffie of bij uw kiesvereniging of u de cursus kunt declareren.

Meer informatie over het programma en de cursussen vindt u door op onderstaande buttons te klikken.