Twynstra Gudde


van der Mast

Twynstra Gudde versterkt corporatie-adviesgroep met Ilta van der Mast

30 sep 2011

Eigenaar en oprichter van Boulevard Management en Advies BV Ilta van der Mast heeft zich per 1 september verbonden aan organisatieadviesbureau
Twynstra Gudde. Zij adviseert woningcorporaties bij strategische heroriëntatie, concrete business solutions voor bedrijfsvoeringvraagstukken, alliantiemanagement, portefeuille- en vastgoedstrategie, wijkaanpak en
wonen en zorg.

Van der Mast heeft zich, met haar 20 jaar ervaring in stedelijke ontwikkeling, gespecialiseerd in complexe ruimtelijke vraagstukken. Zij richt zich vooral op veranderingsopgaven bij gemeenten, woningcorporaties en ontwikkelaars. Daarnaast treedt zij regelmatig op als dagvoorzitter bij congressen.

De afgelopen jaren heeft Van der Mast haar sporen verdiend als procesbegeleider bij de herstructurering van Keizerslanden, een prioriteitswijk in Deventer en de binnenstedelijke herstructurering van het VIP-gebied Hoboken in het centrum van Rotterdam.

Van der Mast heeft meerdere publicaties op haar naam staan. Meest recent is haar bijdrage in het onlangs uitgegeven boek Kwartier-makers van de toekomst (www.kwartiermakersvandetoekomst.nl).

Contact

Twynstra Gudde versterkt corporatie-adviesgroep met Ilta van der Mast Anneliese Pijnaker
Tel: 06 22918557