Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 09.55 uur

Utrecht, 30-09-2011

Twee fietsers botsen op elkaar

DE BILT Donderdagochtend zijn twee fietsers frontaal op elkaar gebotst. Hierbij raakte één man gewond.

Rond 09.45 uur fietste een 66-jarige man uit Zeist op de Holle Bilt. Een 49-jarige man uit Bilthoven kwam op hem afgefietst. Beide mannen twijfelden over welke kant ze zouden uitwijken en ze botsten tegen elkaar op. De 66-jarige man kwam op zijn hoofd terecht en had last van zijn nek. Hij is met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De 49-jarige man raakte niet gewond.

Jongen gewond na aanrijding met fiets

HUIS TER HEIDE Een jongen is donderdagmiddag gewond geraakt tijdens een aanrijding met de fiets.

Een 46-jarige man uit Soesterberg fietste rond 14.30 uur op de Amersfoortseweg aan de kant van het Beukbergenplein, in de richting van Soesterberg. Op datzelfde moment reed een 13-jarige jongen uit De Bilt in de richting van Zeist. Er ontstond een frontale aanrijding. De jongen raakte gewond aan zijn arm en schouder. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis. De 46-jarige man raakte niet gewond bij de aanrijding.

Man gewond geraakt bij steekpartij

ZEIST Een man is donderdagavond ernstig gewond geraakt bij een steekpartij.

Rond 22.00 uur kreeg de politie een melding over een steekpartij in een woning aan de Prinses Irenelaan. Agenten gingen ter plaatse en troffen een 46-jarige man uit Zeist aan. Vermoedelijk lag de aanleiding van de steekpartij in de relationele sfeer. De man had diverse steekwonden. Hij is door de brandweer uit zijn woning getakeld en met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man is ernstig gewond geraakt.