KPMG

KPMG en Plexus samen verder in zorgadvies

De formele integratie van zorgadviesbureau Plexus in KPMG is een feit. Vanaf 1 oktober zal de nieuwe organisatie onder de naam KPMG Plexus actief zijn in de zorgadvieswereld.

Met deze gebundelde krachten willen de adviseurs van KPMG en Plexus inspelen op steeds complexere vraagstukken en transformatieprocessen in de zorg. KPMG Health omvat nu een netwerk van circa 200 professionals op het gebied van de zorg, waarbinnen KPMG Plexus de adviestak vormt.

KPMG Plexus speelt in op de steeds grotere dynamiek in de zorg met een geïntegreerd aanbod aan producten en diensten. Nu moeten zorgorganisaties voor verschillende vragen nog vaak verschillende, gespecialiseerde adviseurs inschakelen. KPMG Plexus biedt een veel breder palet: van kennis en advieskracht rond vragen als strategie, kwaliteit, zorgpaden en zorginkoop tot expertise op het gebied van o.a. kosten, prijzen, risico's en ICT. Het stelt hen in staat de problemen van de cliënt integraal te benaderen en op specifieke onderdelen specialistische expertise aan te bieden.

Ook maakt KPMG Plexus onderdeel uit van het internationale netwerk van KPMG. Naast het meedraaien in internationale projecten, waar Nederlandse ervaringen en inzichten worden ingebracht, kan geprofiteerd worden van de 'best practices' van het buitenland.

Netwerk van 200 professionals
KPMG Plexus maakt deel uit van het bredere netwerk van KPMG Health. Dat zal bestaan uit een netwerk van 200 professionals, die volledig of grotendeels werkzaam zijn voor cliënten in de zorg. KPMG Plexus omvat 65 mensen. De hoofdlocaties van KPMG Plexus zijn het KPMG hoofdkantoor in Amstelveen en het voormalige kantoor van Plexus in Breukelen. Wouter Bos geeft leiding aan alle activiteiten van KPMG op het gebied van de zorg. Erik Jan Vlieger, de managing partner van Plexus, staat aan het hoofd van KPMG Plexus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan-Willem Wits, (020) 656 4404.