Gemeente Mook & Middelaar


Nieuwe naschoolse activiteiten voor kinderen van 4-13 jaar

Net voor de zomervakantie hebben al veel kinderen in de gemeentes Gennep en Mook en Middelaar kunnen kennismaken met allerlei leuke naschoolse activiteiten als onderdeel van het programma âDOE JE MEEâ. Kinderen konden zich hiervoor inschrijven via de site www.doejemee.nu.Â

Doel van het programma is om kinderen breed te laten kennismaken met sport, cultuur, natuur, techniek, koken en nog veel meer. Zo kunnen zij hun talenten ontdekken, nieuwe uitdagingen aangaan of gewoon eens kijken wat ze leuk vinden en elkaar buiten schooltijd eens anders te ontmoeten. Â

Vanaf 10 oktober start er weer een nieuw programma. De folder hiervan is op maandag 19 september uitgedeeld aan meer dan 2500 basisschoolkinderen van 4-13 jaar in beide gemeentes.

Niet alleen rondom de basisscholen in Mook, Middelaar en Molenhoek worden naschoolse activiteiten georganiseerd, ook in Gennep, Milsbeek, Ottersum, Heijen en Ven-Zelderheide is van alles te doen. Per activiteit wordt er een eigen bijdrage gevraagd van ⬠3, - per keer. Kinderen kunnen zich weer inschrijven via www.doejemee.nu. Daar is ook alle informatie te vinden over activiteiten als voetbal, tennis, volleybal, basketbal en korfbal. Maar kinderen kunnen zich daar ook inschrijven voor een techniek- of kookworkshop of een struintocht door de natuur. Of misschien vinden ze het leuker om te knutselen, koken, zingen of in een musical te spelen. Er is van alles te doen voor iedereen.

De naschoolse activiteiten worden al zoveel mogelijk aangeboden in samenwerking met lokale aanbieders, bijvoorbeeld sport- en culturele verenigingen. Naast de huidige deelnemende verenigingen, zijn ook alle andere verenigingen in Gennep en Mook en Middelaar van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het programma.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Suzanne Brienen, Coördinator Naschoolse Activiteiten Gennep / Mook en Middelaar. Zij is bereikbaar op 06 - 25011242 (op di, wo, do) en via suzanne@doejemee.nu.