Gemeente Rotterdam

seppe raaphorst nieuwe directeur bestuursdienst

29 september 2011 | Bestuursdienst | persbericht

Het College van B en W heeft 1 oktober 2011 de heer mr. G.B. (Seppe) Raaphorst voorgedragen als beoogd directeur Bestuur & Communicatie. Seppe Raaphorst

Seppe Raaphorst

In deze functie zal hij tevens opereren als loco-gemeentesecretaris.

Seppe Raaphorst is sinds november 2008 in dienst van de gemeente Rotterdam als directeur Maatschappelijke Ontwikkeling bij de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarvoor was hij directeur op de ministeries Landbouw, Natuurbeheer & Voedselkwaliteit en Justitie. Naast zijn aanstelling als directeur van de Bestuursdienst bij de gemeente Rotterdam bekleedt de heer Raaphorst de functie van rechter plaatsvervanger bij de rechtbank te Dordrecht.

Gemeentesecretaris Arjan van Gils is verheugd over deze benoeming: "Ik ben blij met de komst van Seppe en wens hem veel succes als directeur B&C. Met het oog op de doorgaande organisatieontwikkeling en de omvangrijke opdrachten waar de gemeente voor staat, is het ook positief dat deze benoeming al op zo'n korte termijn plaatsvindt."

Met deze benoeming is voorzien in de vacature die ontstond na de benoeming van de huidige directeur Bestuur & Communicatie, Wim Hoogendoorn, die per 1 oktober is benoemd als algemeen directeur Sociale Zaken & Werkgelegenheid en beoogd clusterdirecteur Werk en Inkomen.