Gemeente Pekela


Afronding werkzaamheden ât Ol Alteveer Nieuwe Pekela

De afsluitende werkzaamheden voor het bouwrijp maken van het laatste gedeelte van bestemmingsplan ât Ol Alteveer zijn in zicht.

De afsluitende handeling van de werkzaamheden is op donderdag 29 september 2011 en wordt verricht door wethouder Jaap van Mannekes om 10.00 uur. De wethouder zal de eerste asfaltlaag leggen van de nieuwe weg âBrikâ, een zijweg van de Schoener te Nieuwe Pekela.

Begin dit jaar is een start gemaakt met de ontwikkeling van de locatie ât Ol Alteveer. Het laatste gedeelte bevat een 18-tal bouwkavels, waarvan de eerste twee zijn verkocht. De kavelgrootte varieert van circa 650 m2 tot 1050 m2 en zijn ontwikkeld in opdracht van ARCADIS en Vastgoud Ontwikkeling.

Twintig jaar geleden zijn de eerste woningen gebouwd. Het heeft tot begin dit jaar geduurd dat ook het laatste gedeelte van het bestemmingsplan wordt ontwikkeld. Met het bouwrijp maken van deze laatste fase zijn de kavels per direct beschikbaar voor de bouwactiviteiten van particulieren.

Voor meer informatie over de verkoop van de bouwkavels, kunt u contact opnemen met makelaardij Vastgoed Noordoost, Lindenlaan 35 te Meeden, t. 0598 633133.
Â