Gemeente Almelo

Nog kaarten beschikbaar voor theatervoorstelling Kriebeltje

22 september 2011 - Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de theatervoorstelling Kriebeltje, op woensdagmiddag 28 september in TheaterHOF88. De voorstelling is bedoeld voor Almelose basisschoolleerlingen uit groep 5 of 6.
De voorstelling is onderdeel van de campagneweek 'Opvoeden doen we allemaal', die het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert in samenwerking met LOES. Er zijn op woensdagmiddag twee voorstellingen; om 13.30 uur en 15.30 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor beide voorstellingen. Ook leuk om als klas of sportteam naar toe te gaan! Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Loes Info Centrum Jeugd en Gezin op de 1ste etage van de Bibliotheek in de Almelose binnenstad.

Loes
Bij Loes kunnen ouders en opvoeders terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. De medewerkers van Loes zijn deskundigen op het gebied van opvoeding en hebben daarnaast een opleiding gevolgd van Triple P. Deze methode biedt opvoedkundige oplossingen die erop gericht zijn om de band tussen ouders en opvoeders en kinderen te versterken. Op www.loes.nl staan tips en adviezen. Ook houdt Loes regelmatig Opvoedspreekuren en organiseren de medewerkers themabijeenkomsten. Loes is bereikbaar via telefoon, op (0546) 45 10 10, via mail en in het Info Centrum in de Bibliotheek aan Het Baken.