Gemeente Zederik


Verandering dienstverlening Reinigingsdienst Waardlanden

Logo Waardlanden

Om de bedrijfsvoering van Reinigingsdienst Waardlanden op peil te houden is op 6 september jl. een besluit genomen om de dienstverlening beter op elkaar af te stemmen.

Wat betekent dat voor u? De frequentie voor de inzameling van grofvuil wordt teruggebracht van eenmaal per 2 weken naar eenmaal per maand; de eerstvolgende ophaalronde in Zederik is woensdag 28 september a.s.

De nieuwe organisatie heeft het afgelopen jaar gemerkt dat er soms grote verschillen in dienstverlening tussen de deelnemende gemeenten bestaan. Die verschillen hebben negatieve gevolgen voor de bedrijfsvoering.

U kunt natuurlijk altijd zelf uw grofvuil (blijven) wegbrengen naar één van de afvalbrengstations (Gorinchem, Boezem 3, telefoon (0183) 681111 of Korenet BV, Transportweg 6 te Groot-Ammers, telefoon (0184) 602472. Wanneer dat voor u niet mogelijk is en u toch eerder van uw grofvuil af wilt, kunt u een afspraak maken met Reinigingsdienst Waardlanden. Zij komen dan speciaal voor u en dat kost u dan EUR 75,-.

Als u een extra gft-container nodig hebt kunt u die rechtstreeks bij Reinigingsdienst Waardlanden bestellen (www.waardlanden.nl of telefoon (0183) 681111). Deze extra container wordt dan gratis ter beschikking gesteld.

Voor alle rommelmarkten, braderieën en festiviteiten geldt dat u tijdig met Reinigingsdienst Waardlanden kunt afspreken dat het resterende afval wordt de dienst wordt opgehaald. Dat gebeurt gratis. Hebt u nog vragen, neem dan gerust contact op met de Reinigingsdienst Waardlanden (telefoon (0183) 681111/ per mail info@waardlanden.nl) of met Martin Streefkerk (telefoon (0183) 356537/per mail m.streefkerk@zederik.nl).