Gemeente Voerendaal


\ 12/9/2011 - Informatieavond Meerjaren Volkshuisvestingsplan Hierbij nodigt de gemeente Voerendaal u uit voor een bijeenkomst op woensdag 28 september om 19.00 uur in het Cultureel Centrum De Borenburg, Furenthela 16 te Voerendaal om met u van gedachte wisselen over de koers die ze de komende jaren moet varen. Het idee is om dit op een interactieve wijze te laten plaatsvinden, zodat eenieder zijn steentje kan bijdragen. De gemeente hoopt u dan ook gedurende deze avond te mogen verwelkomen.

Meerjaren Volkshuisvestingsplan
De gemeente Voerendaal is momenteel in samenwerking met Woningstichting Voerendaal, Parkstad Limburg en Stec Groep bezig met het opstellen van een Meerjaren Volkshuisvestingsplan voor Voerendaal. Het Volkshuisvestingsplan zal bestaan uit een woonvisie en een uitvoeringsprogramma. In het plan worden de ambities en doelstellingen geformuleerd om een toekomstbestendig woon- en leefklimaat te realiseren voor onze gemeente en de afzonderlijke kernen in het bijzonder.
Het Meerjaren Volkshuisvestingsplan wil en kan de gemeente niet zonder u maken. U weet immers als geen ander wat er speelt in uw kern, waar op het gebied van wonen, voorzieningen en leefbaarheid de kansen liggen en wat de knelpunten zijn. Graag wil de gemeente dan ook gebruik maken van uw kennis.
De resultaten zullen later dit jaar in een soortgelijke sessie gepresenteerd worden. U zult daar te zijner tijd wederom een uitnodiging voor ontvangen. Doel is om voor het einde van dit jaar het volkshuisvestingsplan vast te stellen. De gemeente hoopt u dan ook gedurende deze avond te mogen verwelkomen.

Aanmelden
Laat u ons weten of u komt? Dit kan door uiterlijk 22 september bij voorkeur een e-mail te sturen naar de heer R. Peeters, ruud.peeters@voerendaal.nl onder vermelding van 'bijeenkomst Volkshuisvestingsplan' of door te bellen op nummer 045-5753399.