ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Kom naar het ICT~Office Innovatiecafé, een nieuw initiatief voor ICT-ondernemers

8 sep 2011 om 09:16

Iedere ondernemer heeft zichzelf de vraag waarschijnlijk al eens gesteld: wat moet ik doen met social media? Welk medium is geschikt voor mij, als ondernemer? En hoe kan ik LinkedIn, Twitter en andere nieuwe media inzetten om mijn relatie met bestaande klanten te onderhouden, terwijl ik tegelijkertijd nieuwe doelgroepen wil aanboren?

Zijn deze vragen bij u aan de orde? Of heeft u reeds een antwoord op deze vragen en wilt u uw ervaringen met andere ondernemers delen? Dan is het ICT~Office Innovatiecafé op woensdag 28 september absoluut de moeite waard voor u.

Nieuw initiatief voor ICT-ondernemers

ICT~Office en Arko van Brakel, een ondernemer pur sang, organiseren samen deze eerste ICT-ondernemersborrel in Stadscafé Den Koopman te Arnhem. Het doel is een platform te creëren, waarbij ICT-ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren, en een informele mogelijkheid te bieden om een klankbord te vinden. Twee sprekers presenteren kort een actueel onderwerp, waarna u tijdens de borrel met hen en collega-ondernemers verder kunt praten.

Sprekers

Sander Hoeken is oprichter van InfoCaster en tevens medeoprichter van Y-People en Stadscafé Den Koopman. Hoeken neemt u mee in de wereld van 'Gamification' en 'The web is your database'.

Arko van Brakel is medeoprichter van EuroNet, PuntEDU, Y-People en Stadscafé Den Koopman en eigenaar van Nieuwe Helden. Van Brakel deelt graag zijn ervaringen als ondernemer. Zijn missie is het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.

Praktische info

Het ICT~Office Innovatiecafé vindt plaats op woensdag 28 september van 16:30 u. tot 19:00 u. in Stadscafé Den Koopman, Korenmarkt 12 te Arnhem. De borrel richt zich op (startende) ondernemers in de ICT-, creatieve media-, gaming- en social media-sector en is gratis toegankelijk.

Gastvrouw Sylvia Roelofs en gastheer Arko van Brakel nodigen u graag uit voor deze ICT-ondernemersborrel. U kunt zich aanmelden tot 26 september via onderstaande link: