Gemeente Almelo

Loes presenteert muzikale theatervoorstelling in HOF88

5 september 2011 - Loes nodigt alle Almelose basisschoolleerlingen uit groep 5 of 6 uit voor een gratis muzikale voorstelling in het theater Hof88.

Op woensdag 28 september staat `Kriebeltje' op het podium voor toneel, muziek, zang en dans. Kinderen kunnen zelf ook meedoen. De gratis voorstelling maakt onderdeel uit van de campagneweek `Opvoeden doen we allemaal' en is een initiatief van het Loes Info Centrum Jeugd en Gezin.

Gratis kaartjes
Er zijn woensdagmiddag 28 september twee voorstellingen; 's middags om 13:30 uur en om 15:30 uur. Gratis kaartjes voor de muzikale voorstelling zijn af te halen vanaf dinsdag 6 september bij het Loes Info Centrum in de Centrale Bibliotheek in Almelo. Het Info Centrum is geopend op werkdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Ook voor ouders zijn er kaartjes beschikbaar, zolang de voorraad strekt.

Themaweek `Opvoeden doen we allemaal'
Eind september besteedt Loes een week lang aandacht aan het thema `Opvoeden doen we allemaal'. En met allemaal wordt ook echt iedereen bedoeld; familie, vrienden, buren, kennissen en vrijwilligers. Loes biedt van maandag 26 tot en met donderdag 29 september allerlei activiteiten voor ouders, tieners en jongeren. Waaronder de voorstelling van Kriebeltje, een jongerendebat en een lezing voor professionals van Micha de Winter, hoogleraar pedagogiek.

Loes
Bij Loes kunnen ouders en opvoeders terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. De medewerkers van Loes zijn deskundigen op het gebied van opvoeding en hebben daarnaast een opleiding gevolgd van Triple P. Deze methode biedt opvoedkundige oplossingen die erop gericht zijn om de band tussen ouders en opvoeders en kinderen te versterken. Op www.loes.nl staan tips en adviezen. Ook houdt Loes regelmatig Opvoedspreekuren en organiseren de medewerkers themabijeenkomsten. Loes is bereikbaar via telefoon, op (0546) 45 10 10, via mail en in het Info Centrum in de Bibliotheek aan Het Baken.