THK group

VMI Group breidt productiefaciliteit uit in China



Op 6 september 2011 werd de uitbreiding van de vierde productiefaciliteit van VMI Group in Yantai (China) gevierd. Vanwege de festiviteiten organiseerde VMI tevens enkele seminars voor vertegenwoordigers uit de bandenbouw- en de can wash-industrie: de twee markten waarop VMI zich met deze productiefaciliteit richt. Zowel de seminars als `Grand Opening Ceremony' trokken talrijke genodigden aan uit de gehele wereld.

De 'Grand Opening Ceremony' werd bijgewoond door Chinese en Nederlandse hoogwaardigheidsbekleders, het Chinese en Nederlandse management van VMI Group en TKH Group NV en vele klanten.

VMI Group startte haar activiteiten in China in de vroege jaren 1980. VMI Yantai Ltd, een volledig entiteit van VMI Holland BV werd opgericht in 1996 om hiermee in te kunnen spelen op de verwachte groei van de activiteiten in Azië.

De toenemende erkenning voor de bandenbouwtechnologie van de VMI-oplossingen in combinatie met het vermogen van VMI om een kosteneffectieve oplossingen te kunnen aanbieden, heeft geleid tot een sterke groei binnen de onderneming. Om de markt te kunnen blijven bedienen met innovatieve oplossingen die voldoen aan de hoge eisen van haar klanten, was de beslissing om verder uit te breiden in China al snel gemaakt. Een assemblage hal met een oppervlakte van 7.200 m2 werd in augustus 2011 voltooid. De totaaloppervlakte van de Yantai-fabriek komt hiermee dicht bij een totaaloppervlakte van 30.000 m2.

De beslissing om de faciliteit uit te breiden in Yantai viel samen met haar accreditatie door Lloyds voor de milieunorm ISO14001 en de volledige integratie van de kwaliteitscontrolesystemen in Yantai met die van VMI Holland BV. Deze uitbreiding van de productiefaciliteiten van de VMI Group benadrukt het vertrouwen dat VMI heeft in een duurzame verdere groei van de onderneming.

TKH Group NV | Spinnerstraat 15 | P.O. Box 5 | 7480 AA Haaksbergen | The Netherlands | T +31 53 573 29 00 | F +31 53 573 21 80 | E info@tkhgroup.com | Copyright 2010 TKH Group