Gemeente Bernheze


Collegebesluiten (20 september 2011)

Reclamebelasting centrummanagement Heesch
Het college van burgemeester en wethouders heeft een principebesluit genomen om medewerking te verlenen aan invoering van reclamebelasting voor het centrum van Heesch ten behoeve van de instelling van een ondernemersfonds.

Uitvoeringsbesluit begraafplaatsen Loo en Parkstraat Op grond van de Beheersverordening begraafplaatsen gemeente Bernheze 2011 stelt het college van burgemeester en wethouders nadere regels vast voor de openstelling, graven, asbezorging, grafbedekkingen en gedenkplaatsen op de begraafplaatsen Loo en Parkstraat in de gemeente Bernheze.
Deze nadere regels worden geciteerd als `Uitvoeringsbesluit voor openstelling, graven, asbezorging, grafbedekkingen en gedenkplaatsen, begraafplaatsen Loo en Parkstraat in de gemeente Bernheze 2011'. Het oude uitvoeringsbesluit voor openstelling graven, asbezorging en grafbedekkingen op de gemeentelijke begraafplaatsen in de gemeente Bernheze 2006 en het oude uitvoeringsbesluit graven, asbezorging en gedenkplaatsen op de gemeentelijke begraafplaatsen in de gemeente Bernheze 2006, worden daarbij ingetrokken.

Ontheffingsaanvragen bij GS knelgevallen intensieve veehouderijbedrijven
Gedeputeerde Staten hebben voor de gevraagde ontheffingen voor `knelgevallen intensieve veehouderijen' (uitbreidingen boven 1,5 ha) een eerste reactie gegeven. Voor drie bedrijven wordt een voorgenomen weigering aangekondigd, voor vier bedrijven wordt nadere informatie opgevraagd. Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor in één geval een zienswijze in te dienen tegen de voorgenomen weigering en de gevraagde informatie, via betrokken ondernemers te verstrekken.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35