Ingezonden persbericht


HIGHLIGHT
()

CHARLIE SHEEN ALS DR. STRANGESHEEN
OP TORPEDO HET DIEPE IN

The Roast of Charlie Sheen op 26 september te zien in Nederland bij Comedy Central

Comedy Central heeft een visuele metafoor gevonden om de destructieve waanzinnigheid weer te geven van Charlie Sheen. In een nieuwe promo voor de nu al legendarische Roast of Sheen zien we de gevallen anti-held een nucleare bom berijden (of in dit geval een vliegende torpedo der waarheid) alsof hij een volleert rodeo cowboy is. Een knipoog naar de klassieke comedy van Stanley Kubrick 'Dr. Strangelove.' The Roast of Sheen wordt op 19 september in Amerika uitgezonden en zal op 26 september om 22.00 uur in Nederland te zien zijn bij Comedy Central. In de bijlage is de video te zien.

Eerder gaf Jeff Ross, een van de vaste comedians van The Roast of..., al een paar hints weg over de Roast of Charlie Sheen. "Roasts werken vaak therapeutisch voor de slachtoffers," zegt Jeffrey Ross. "Dat komt door de dingen die hij moet aanhoren. Niemand verdient het meer dan de Warlock om geroast te worden. Ik zie het als een comedy intervention. Het zal zijn eerste stap richting een comeback worden.” Ross vertelde ook dat de show op zoek is naar roasters die helemaal los gaan op het podium. Capri Anderson, die bij Sheen was tijdens de beruchte nacht in het Plaza Hotel, staat namelijk te trappelen om Sheen te roasten. Anderson had zich bij Ross gemeld als Roaster van Charlie Sheen en Ross vond het een 'interessant idee'. "Ik vroeg aan Charlie wat hij van het idee van Anderson vond. Hij zei, 'Als ze mijn horloge op dezelfde manier naar de Roast weet te smokkelen als dat ze het uit het Plaza Hotel mee nam, dan mag ze me roasten,'" aldus Ross.

Charlie zelf kijkt uit naar het evenement, waarin hij het middelpunt van de belangstelling zal zijn. Sheen is zich er van bewust dat de hoeren en cocaïne grappen waarschijnlijk het meest naar zijn hoofd geslingerd zullen worden door de roasters. "Als dat is wat me te wachten staat, then bring it", zegt hij. En daar heeft Charlie Sheen zeker een punt. Wanneer je één grap hebt gehoord over Charlie zijn problemen met cocaine en hoeren, dan heb je ze meteen allemaal gehoord. "Coke grappen zijn makkelijk, weet je. Ik daag deze comedy genieën uit om een beetje dieper te gaan, minder voor de hand liggend," zegt een zelfverzekerde Sheen.

The Roast of Sheen wordt op 19 september uitgezonden in Amerika en zal op 26 september om 22.00 uur te zien bij Comedy Central in Nederland.




Ingezonden persbericht