Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 14.00 uur

Utrecht, 25-09-2011

Dronken

HOUTEN- In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 september werd een 20-jarige man uit Houten aangehouden vanwege openbare dronkenschap en belediging.

Rond 05.00 uur zagen agenten de verdachte bij Het Hout ernstig dronken rondlopen. Zijn vrienden wilden hem mee naar huis nemen maar de verdachte verzette zich. Agenten waarschuwden de verdachte dat hij naar huis moest gaan en dat hij anders een verbaal voor openbare dronkenschap zou krijgen. De verdachte bleef vervelend en beledigend. Hij is naar het bureau overgebracht en tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Verdachte inbraak boot aangehouden

NIEUWEGEIN- Op vrijdagochtend 23 september kwam bij de politie een melding binnen van een booteigenaar die op zijn boot een inbreker had aangetroffen.

De eigenaar van de boot, een 64-jarige man uit Nieuwegein, trof rond 09.50 uur op zijn boot een onuitgenodigde 40-jarige man uit Nieuwegein aan. De verdachte had al verschillende spullen uit de boot klaargelegd om mee te nemen. Toen hij de eigenaar zag vluchtte hij van de boot weg, een woning in de buurt in. Daar kon hij later door de politie aangehouden worden. De verdachte is naar het bureau overgebracht en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.